Home Nett binnen Heerenveen met rouwbanden in derby vanwege privéleed Woudenberg

Heerenveen met rouwbanden in derby vanwege privéleed Woudenberg

De spelers van sc Heerenveen dragen rouwbanden in de Friese derby tegen SC Cambuur. Een dag voor de wedstrijd in Leeuwarden overleed de vader van Heerenveen-verdediger Lucas Woudenberg. “Dit raakt iedereen”, zei trainer Johnny Janssen kort voor de aftrap zichtbaar geëmotioneerd bij ESPN.

“Vlak voordat we zaterdag de bespreking in gingen, kregen we dit bericht te horen. We wisten wel al wat er aan de hand was, zijn vader is lang ziek geweest”, aldus Janssen. “We hebben het met elkaar besproken in de kleedkamer.”

Woudenberg had donderdag nog een basisplaats in de gewonnen bekerwedstrijd tegen de amateurs van De Treffers (2-0). De 27-jarige linksback kwam dit seizoen in de Eredivisie acht keer in actie. De Zweed Rami Kaib staat tegen Cambuur links achterin bij Heerenveen.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments