Home Nett binnen Kijkers balen van eliminatie Frank Heinen uit De Slimste Mens

Kijkers balen van eliminatie Frank Heinen uit De Slimste Mens

Het was woensdagavond weer een zinderende aflevering van 'De Slimste Mens', met een twist die niet veel mensen aan zagen komen. Nadat journalist en schrijver Frank Heinen (36) vorige week nog een record wist te behalen in het programma, kwam hij vanavond als verliezer uit de verf. Kijkers van het NPO2-programma zijn hier niet over te spreken, voornamelijk door de manier waarop.

''Dat is even een tegenvaller. Had ik niet verwacht''

Dat Frank veel weet, werd vorige week donderdag al duidelijk toen hij op de eerste dag dat hij meespeelde in de NPO-quiz al direct de slimste van de dag werd. Daar deed hij de dag erna nog een schepje bovenop door 663 seconden bij elkaar te spelen, waar Frank een record mee zetten. Dat was namelijk de hoogste score ooit in de bestaansgeschiedenis van het tv-programma.

Helaas kwam er woensdagavond een eind aan dit succes. De schrijver nam het op tegen Zaïre Krieger en Martin Visser. Martin kwam deze week als beste uit de verf. Waarna Frank in de laatste ronde moest strijden voor in plek in de volgende aflevering tegen Zaïre. Zaïre wist dit op het nippertje te winnen, wat Frank automatisch de verliezer van de dag maakt. ”Dat is even een tegenvaller. Had ik niet verwacht”, reageert de schrijver teleurgesteld. Maar niet getreurd: gelukkig zien we de schrijver alsnog terug in de finale door zijn behaalde scores.

lees ook:

Frank Heinen behaalt hoogste score ooit in De Slimste Mens

Ook voor de kijkers van het programma kwam deze uitslag onverwachts. Aan de reacties online te zien heeft Frank veel fans, die het voor hem opnemen. ‘Gelukkig komt Frank wel weer terug! Hij was een beetje moe volgens mij’, schrijft iemand. ‘Frank heeft een offday’, reageert een ander.

lees ook:

Merol na finale De Slimste Mens: 'Hier zit een trotse loser'

lees ook:

Albert Heijn-gezicht Randy Fokke nieuwe publiekslieveling De Slimste Mens

Previous articleWandaVision meest illegaal gedownloade serie van 2021
Next articleHaalt het WK darts de eindstreep? Coronabom barst in brandhaard Londen
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments