Home Nett binnen Kijkers Droomhuis Gezocht maken zich boos over huizenaanbod

Kijkers Droomhuis Gezocht maken zich boos over huizenaanbod

In de nieuwste aflevering van 'Droomhuis Gezocht' gaat Dionne Stax op zoek naar een huis voor broer en zus Kajo en Eva. De twee komen oorspronkelijk uit Tsjechië en willen graag weer naar hun thuisland verhuizen, waar ook hun familie woont. Ze hebben duidelijke wensen, maar daar lijkt totaal niet naar geluisterd te worden. Tot grote frustratie van de kijkers…

“Hoezo dan veel potentie als ze niet willen klussen?”

Kajo en Eva hebben een budget van 300.000 euro en hopen daarvoor een familiehuis in Tsjechië op de kop te kunnen tikken. Ze willen het liefst een grote tuin en het huis moet ook een beetje ruim zijn, zodat ze hun familie met regelmaat kunnen ontvangen. De twee hebben absoluut geen zin in een verbouwing en dat betekent dus dat hun droomhuis ook eigenlijk al zo goed als af moet zijn.

Lees ook:

Kijkers gefrustreerd na 'schaamteloze' twist in Droomhuis Gezocht

Tot grote verbazing van de kijkers krijgen Kajo en Eva drie huizen te zien, die allemaal 150.000 euro kosten en waar nog flink aan geklust moet worden. De huizen moeten flink onder handen worden genomen willen ze ook maar in de buurt komen van wat Kajo en Eva zoeken. Dionne probeert het nog positief door bij elk huis te vermelden dat er nog budget is om te verbouwen, maar lijkt daarbij te vergeten dat de twee dat juist niet willen. Aan het einde van de aflevering laten Kajo en Eva dan ook weten dat op geen één van de huizen een bod gaan doen.

Lees ook:

Dionne Stax neemt Droomhuis Gezocht over van Sybrand Niessen

De kijkers thuis snappen dat wel en uiten op Twitter hun frustratie over het feit dat er totaal niet naar de wensen van de zus en broer is geluisterd.

Lees ook:

Marc-Marie deelt flinke sneer uit aan Dionne Stax: 'Zó irritant'

RTL Boulevard

Dionne Stax

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments