Home Sport Wielrenner Sagan start 2022 bij nieuwe ploeg met coronabesmetting

Wielrenner Sagan start 2022 bij nieuwe ploeg met coronabesmetting

Wielrenner Peter Sagan heeft net als zijn broer Juraj positief getest op het coronavirus. De Slowaakse drievoudig wereldkampioen meldde zelf op Twitter dat hij symptomen heeft die horen bij het coronavirus en dat hij alle richtlijnen van de autoriteiten opvolgt.

Sagan ziet door de coronabesmetting zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen verstoord worden. Hij verruilde deze winter Bora-hansgrohe voor de Franse ploeg TotalEnergies, waar ook Niki Terpstra rijdt.

De Slowaak liep vorig jaar op een trainingskamp in februari ook het coronavirus op en miste daardoor onder meer het Vlaamse openingsweekend met Omloop het Nieuwsblad en ook Strade Bianche. Sagan zou zijn seizoen deze maand beginnen in de Ronde van San Juan. De Argentijnse rittenkoers, die van 30 januari tot 6 februari op de kalender stond, werd maandag echter afgelast vanwege de coronapandemie.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments