Home Nett binnen Manchester City bij Swindon Town niet in problemen

Manchester City bij Swindon Town niet in problemen

Manchester City heeft, ondanks het gemis van ongeveer een half elftal aan met het coronavirus besmette spelers, in de FA Cup gewonnen van Swindon Town. De op het vierde niveau van Engeland uitkomende club werd op eigen veld met ruime cijfers verslagen door de kampioen, 1-4.

Halverwege was het al 0-2, door doelpunten van Bernardo Silva en Gabriel Jesus. Na de hervatting werd het 0-3 door Ilkay Gündogan. Even leefde Swindon op, na de 1-3 van Harry McKirdy. Kort later werd het door Cole Palmer alweer 1-4.

Gabriel Jesus miste nog een strafschop. Nathan Aké was basisspeler bij Manchester City.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments