Home Sport Italiaanse justitie heft quarantaine van drie voetbalclubs op

Italiaanse justitie heft quarantaine van drie voetbalclubs op

De Italiaanse justitie heeft zaterdag de quarantaine van drie voetbalclubs uit de Serie A opgeheven. Het gaat om Torino, Salernitana en Udinese. De profliga was naar de rechter gestapt, omdat gezondheidsautoriteiten de clubs in het geheel in afzondering hadden gezet, na besmettingen met het coronavirus bij enkele spelers.

De rechter vond dat niet besmette spelers niet in quarantaine hoefden, omdat ze afdoende zijn gevaccineerd. De beslissing van de autoriteiten om Bologna in afzondering te plaatsen, werd wel gesteund door de rechtbank. Volgens Gazzetta dello Sport kwam dat omdat “slechts twee derde van de spelersgroep van Bologna een derde vaccinatieprik had gekregen”. Twee spelers kregen bovendien eerder deze week pas hun eerste dosis.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments