Home Sport Danilo 'heel blij' met vier treffers voor Ajax

Danilo ‘heel blij’ met vier treffers voor Ajax

Danilo was bijzonder blij met zijn vier doelpunten voor Ajax, bij de zege (9-0) in het bekertoernooi tegen Excelsior Maassluis. “Dit is heel mooi voor mij”, sprak hij bij ESPN, om meteen zijn teamgenoten te bedanken voor het goede voorbereidende werk.

“We hebben het als ploeg heel goed gedaan”, zei de spits, die bij Ajax weinig aan voetballen toekomt. Aanvankelijk was hij de tweede spits achter S√©bastien Haller, momenteel actief in de Afrika Cup. In de winterstop haalde Ajax echter ook nog Brian Brobbey terug.

Danilo zei zich er niet aan te storen. “Brian heeft het meteen goed gedaan en daar gaat het om. Als de trainer denkt hem nodig te hebben dan is het goed. Er zal een reden voor zijn. Of ik nu vertrek? Daar kan ik niets over zeggen, mijn zaakwaarnemer is daarmee bezig. Ik ben bezig met voetballen.”

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments