Home Lifestyle Zo maak je vieze voegen weer wit met baking soda

Zo maak je vieze voegen weer wit met baking soda

Het kan prachtig staan, zo'n gekleurde of witte tegelwand met een spierwitte voeg. Maar helaas blijven die voegen meestal niet lang stralend wit. Gelukkig kun je ze gemakkelijk weer wit krijgen met het volgende trucje.

Baking soda

Waarom baking soda vaak terug is te vinden in de keukenkastjes, terwijl het een perfect schoonmaakmiddel is snappen wij eigenlijk ook niet. Baking soda is namelijk een uitstekend schuurmiddel. Je kunt er niet alleen je tegels, wasbak, bad en douche mee schoonmaken, ook is het een perfect schuurmiddel om je vieze voegen weer stralend wit mee te krijgen.

Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo maak je je voegen weer wit met baking soda

Doe wat baking soda op een natte spons of doekje en boen je voegen er vervolgens mee schoon. Daarna kun je alles meteen al afspoelen met water. Wrijf de voegen even droog met een doek, en je voegen zijn weer spierwit!

En zijn er nog wat voegen die gekit moeten worden?

Dat kun je echt wel zelf met dit stappenplan!

Fotocredits

  • Headerfoto: Nick Fewings – Unsplash  
  • Foto 1: Charles Deluvio – Unsplash

Marjolein Sintenie

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments