Home Nett binnen Tennissters Ostapenko en Koedermetova naar eindstrijd in Dubai

Tennissters Ostapenko en Koedermetova naar eindstrijd in Dubai

De eindstrijd van het WTA-toernooi van Dubai gaat tussen Jelena Ostapenko uit Letland en de Russin Veronika Koedermetova. Beide speelsters zijn ongeplaatst op het sterke toernooi in de Verenigde Arabische Emiraten.

Ostapenko (24) knokte zich in drie sets langs Simona Halep uit Roemenië. Het werd 2-6 7-6 (0) 6-0 voor de nummer 21 van de wereld. De driesetter duurde slechts een uur en 37 minuten. De beslissende set nam slechts 20 minuten in beslag en Halep won daarin maar elf punten.

De 24-jarige Koedermetova, de mondiale nummer 31, hoefde niet in actie te komen omdat Marketa Vondrousova uit Tsjechië verstek liet gaan vanwege een bovenbeenblessure.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments