Home Buitenland Meisje brengt briefje naar school, leidt politie naar lichaam broertje in vrieskist

Meisje brengt briefje naar school, leidt politie naar lichaam broertje in vrieskist

De politie in het Amerikaanse Las Vegas deed eerder deze week een lugubere vondst nadat een meisje een briefje van haar wanhopige moeder mee naar school nam. Op het papiertje stond dat de vrouw tegen haar wil werd vastgehouden door haar vriend. Bij het stel thuis vond de politie het lichaam van het vermiste 4-jarige zoontje van de vrouw in een vrieskist.

Het meisje, een basisscholiere uit Las Vegas, nam een briefje mee waarop haar moeder een noodkreet had geschreven. Later zou blijken dat de vriend van haar moeder, de vrouw niet het huis uit liet gaan. Ook mocht ze van de man niet in de garage komen. 

Tegen wil vastgehouden

Het briefje kwam via het meisje in handen van een lerares, die het inleverde bij de politie. “Het gaf aan dat de moeder tegen haar wil werd vastgehouden”, verklaarde de hoofdonderzoeker. Ook zou de Amerikaanse zijn mishandeld door haar vriend. 

Ook stond op het briefje dat de vrouw niet wist waar haar 4-jarige zoontje was gebleven, schrijft NBC News. Die had ze naar eigen zeggen sinds 11 december niet meer gezien. 

Lees ook:

Tragedie in Oostenrijk: 2-jarig jongetje vriest dood voor ouderlijk huis, ouders bij de buren

Toen de politieagenten bij haar huis aankwamen, vertelde de vrouw hen dat ze vreesde dat de jongen wat was overkomen, of zelfs was overleden. Haar angsten bleken werkelijkheid toen de politie ging kijken in de garage, waar de vrouw van haar vriend dus niet mocht komen. 

Niet de vader 

In de vrieskist in de garage werd het lichaam van het vermiste 4-jarige jongetje aangetroffen. De politie onderzoekt momenteel de toedracht van de dood van het kind. 

De 35-jarige vriend genaamd Brandon Lee Toseland, die niet de vader is van de kinderen, wordt verdacht van ontvoering en moord. De man werd in 2008 eerder opgepakt in Las Vegas, toen wegens wapenbezit. 

De 35-jarige verdachte, Brandon Lee Toseland.

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

RTL Nieuws

Kind Ontvoering Moord Verenigde Staten

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments