Home Nett binnen Real scoort viert keer tegen Sociedad en lijkt klaar voor PSG

Real scoort viert keer tegen Sociedad en lijkt klaar voor PSG

Real Madrid is steviger aan kop van La Liga gekomen. De lijstaanvoerder won de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad (4-1) en heeft nu 8 punten meer dan Sevilla, de nummer 2 van de ranglijst die vrijdag gelijkspeelde tegen Deportivo Alavés (0-0).

Mikel Oyarzabal schoot Real Sociedad vanaf de strafschopstip op voorsprong. Toch leidde Real Madrid bij rust met 2-1, met dank aan mooie afstandsschoten van Eduardo Camavinga en Luka Modric. Karim Benzema brak in de 76e minuut met een benutte strafschop het laatste beetje verzet van de bezoekers uit San Sebastian. De ingevallen Marco Asensio bepaalde met een doelpunt de eindstand (4-1).

Real Madrid ontvangt woensdag Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. De koploper van Spanje verloor het uitduel in Parijs met 1-0.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments