Home Sport Atletes Bol en Klaver naar finale op 400 meter bij WK indoor

Atletes Bol en Klaver naar finale op 400 meter bij WK indoor

Atletes Femke Bol en Lieke Klaver hebben zich bij de WK indoor in Belgrado geplaatst voor de finale van de 400 meter van zaterdag. Bol werd tweede in haar halve finale achter Stephenie Ann McPherson uit Jamaica. Met 51,28 seconden was de 22-jarige Nederlandse 0,02 seconde langzamer dan de Jamaicaanse.

Klaver plaatste zich eveneens voor de finale. De 23-jarige atlete eindigde als derde in de tweede halve finale achter Shaunae Miller-Uibo uit de Bahamas en Justyna Swiety-Ersetic uit Polen. Miller-Uibo was met 51,38 iets langzamer dan in de eerste halve finale. Klaver kwam tot 51,81.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments