Home Buitenland Hond die pas week in huis is, bijt Brits meisje (1) dood

Hond die pas week in huis is, bijt Brits meisje (1) dood

Een 17 maanden oud meisje uit de Britse plaats St. Helens, niet ver van Liverpool, is gisteren overleden nadat ze thuis was aangevallen door een hond. Haar ouders hadden het dier een week eerder in huis gehaald.

Het meisje, Bella-Rae Birch, werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar het mocht niet baten. “De peuter is haar leven kwijtgeraakt in de meest onvoorstelbare, verschrikkelijke omstandigheden”, zegt de politie. 

Mogelijk illegaal gefokt

De politie laat weten dat de hond is afgemaakt. Er wordt op dit moment nog onderzocht om welk ras het ging. Mogelijk was het een illegaal gefok ras. Ooggetuigen zeggen tegen de Britse omroep BBC dat het een staffordshire bulterriër of een pitbull geweest zou kunnen zijn.

De politie is bezig met een onderzoek naar de vorige eigenaren van het dier. De familie van het meisje heeft laten weten ‘ruimte en tijd’ nodig te hebben om het overlijden van het meisje te kunnen verwerken. 

Lees ook:

Julia gebeten door pitbull: 'M'n gezicht was helemaal verbrijzeld'

RTL Nieuws

Hond Peuter & kleuter Kind Groot-Brittannië

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments