Home Nett binnen Nog geen overlevenden gevonden na vliegtuigcrash in China

Nog geen overlevenden gevonden na vliegtuigcrash in China

Er zijn tot nu toe nog geen overlevenden gevonden na de vliegtuigcrash in het zuiden van China, dat melden Chinese staatsmedia. Het vliegtuig met 132 inzittenden stortte maandag neer in de bergen. Eerder werd al gevreesd voor het leven van de passagiers.

Onder de 132 inzittenden waren negen bemanningsleden. 

De Boeing 737-800 van China Eastern Airlines was van Kunming onderweg naar Guangzhou en stortte neer in de bergen bij Wuzhou, een stad in de regio Guangxi. Daar ontstond een grote brand. Er werd al niet gerekend op overlevenden, maar dat is nu officieel bevestigd.

Vergelijkbare toestellen aan de grond

Het toestel was zeven jaar oud en viel plotseling van een hoogte van meer dan 8000 meter, meldt de luchtverkeersleiding. Vliegtuigen vergelijkbaar met die maandag neerstortte, worden voorlopig aan de grond gehouden door China Eastern Airlines. 

Boeing heeft laten weten technische experts naar China te sturen om te helpen bij het onderzoek naar de toedracht van de crash.

RTL Nieuws / ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments