Home Nett binnen Basketballers Miami Heat hebben eerste plek in NBA terug

Basketballers Miami Heat hebben eerste plek in NBA terug

De basketballers van Miami Heat hebben de koppositie in het oosten van de NBA heroverd. Na vier nederlagen op rij boekte de ploeg uit Florida tegen Sacramento Kings weer eens een overwinning: 123-100. Jimmy Butler was met 27 punten de topscorer.

Miami Heat boekte de 48e zege van het seizoen en daar staan 28 nederlagen tegenover. Boston Celtics had ook op 48 overwinningen kunnen komen, maar die ploeg verloor na verlenging bij Toronto Raptors: 115-112. Pascal Siakam was de topschutter bij de Canadese ploeg met 40 punten en de Kameroener pakte ook 13 rebounds.

In het westen won Memphis Grizzlies de topper tegen Golden State Warriors op overtuigende wijze: 123-95. De Grizzlies staan met 53 zeges op de tweede plek achter het ongenaakbare Phoenix Suns, de Warriors nemen met 48 overwinningen de derde plek in.

Over twee weken beginnen de play-offs in de NBA.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments