Home Nett binnen Trainer Tuchel heeft geen verklaring voor vormcrisis Chelsea

Trainer Tuchel heeft geen verklaring voor vormcrisis Chelsea

Chelsea is in een cruciale fase van het seizoen hopeloos uit vorm en trainer Thomas Tuchel voelt zich daarvoor verantwoordelijk. “Het is de schuld van ons allemaal, mijzelf inbegrepen”, zei de Duitse coach na de thuisnederlaag van 3-1 tegen Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League. “Het is duidelijk dat we sinds de laatste interlandbreak niet meer onszelf zijn en ik heb er geen verklaring voor. De spelers missen de vorm.”

Chelsea, de titelverdediger in de Champions League, ging afgelopen weekeinde in de Premier League ook al hard onderuit op Stamford Bridge tegen Brentford: 1-4. “We kunnen veel beter en hadden Real Madrid veel meer pijn moeten doen, maar we speelden ver onder ons niveau. We moeten nu meteen een einde maken aan deze periode van nederlagen en vele tegendoelpunten, want we zitten in een cruciale fase van het seizoen”, aldus Tuchel.

Chelsea staat derde in de Premier League met inmiddels 14 punten minder dan koploper Manchester City. Zaterdag speelt de Londense club uit tegen Southampton.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments