Home Buitenland Amerikaanse vrouw drukt op verkeerde knopje loterijmachine en wint 10 miljoen

Amerikaanse vrouw drukt op verkeerde knopje loterijmachine en wint 10 miljoen

Een vrouw uit Californië stond op het punt haar favoriete kraslot uit een loterijmachine te trekken, toen iemand haar aanstootte. Hierdoor drukte ze per ongeluk op het verkeerde knopje. Vrees niet, het foutje had een goede uitkomst: ze won 10 miljoen dollar.

“Hij botste zo tegen me op, zei niets en liep gewoon de deur uit”, vertelde de miljonair afgelopen week. Door de botsing drukte ze op het verkeerde knopje, en er rolde een kraslot ter waarde van 30 dollar uit de automaat van California State Lottery.

‘Ik geloofde het niet’

Het plan was om een goedkoper lot te kopen, dus ze was aardig geïrriteerd, vertelt ze. Maar dat gevoel sloeg snel om in vreugde toen ze het lot open kraste. 

De Amerikaanse bleek 10 miljoen dollar te hebben geworden. “Ik geloofde het eerst echt niet en reed gewoon richting huis.” Ze stopte toch de auto maar even om het nog eens te checken. “Ik ben nog steeds in shock.” 

Deze bijzondere gebeurtenis vond afgelopen november plaats, dus de Amerikaanse vrouw heeft al tijd gehad om na te denken wat ze met haar miljoenen wil doen. Ze laat weten dat een huis wil kopen en een non-profitorganisatie wil beginnen.

Lees ook:

Zij werden in één klap miljonair: 'Op de wc kwam ik erachter dat ik 10 miljoen had'

RTL Nieuws

Loterij Verenigde Staten

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments