Home Sport Ploeg Van der Poel met vijf Belgen en Zwitser in Parijs-Roubaix

Ploeg Van der Poel met vijf Belgen en Zwitser in Parijs-Roubaix

Mathieu van der Poel wordt zondag in Parijs-Roubaix bijgestaan door vijf Belgen en een Zwitser. De Nederlandse kopman van Alpecin-Fenix wordt vergezeld door Senne Leysen, Tim Merlier, Gianni Vermeersch, Guillaume Van Keirsbulck, Julien Vermote en de Zwitserse kampioen Silvan Dillier.

De 27-jarige Van der Poel werd in oktober vorig jaar bij zijn eerste deelname aan Parijs-Roubaix meteen derde. Hij moest in de sprint op de piste van Roubaix alleen Europees kampioen Sonny Colbrelli en de Belg Florian Vermeersch voor zich dulden.

Afgelopen weekend werd Van der Poel tijdens de Amstel Gold Race nog bijgestaan door een landgenoot, Oscar Riesebeek. Van der Poel werd uiteindelijk vierde.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments