Home Nett binnen Paris Saint-Germain mist Messi bij eerste kans op titel

Paris Saint-Germain mist Messi bij eerste kans op titel

Lionel Messi ontbreekt woensdag bij Paris Saint-Germain in de uitwedstrijd tegen Angers. De Argentijnse sterspeler heeft last van een ontsteking aan de linkerachillespees, meldt zijn club. Paris Saint-Germain kan in Angers de titel grijpen, maar is daarbij afhankelijk van het resultaat van Olympique Marseille. De nummer 2 in de Ligue 1 heeft 15 punten achterstand met nog zes duels te spelen.

Coach Mauricio Pochettino grijpt het duel in Angers aan om een aantal reservespelers een kans te geven. Door (lichte) blessures ontbreken onder anderen ook de Franse verdediger Presnel Kimpembe, de Italiaan Marco Verratti, de Duitser Julian Draxler en de Argentijn Leandro Paredes. De Braziliaan Neymar is geschorst. PSG kan de Franse titel voor de tiende keer veroveren. Marseille, tegenstander van Feyenoord in de halve finales van de Conference League, neemt het thuis op tegen Nantes.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments