Home Nett binnen Oplettende fans spotten Regé-Jean Page in Harry Potter

Oplettende fans spotten Regé-Jean Page in Harry Potter

De meeste mensen kennen Regé-Jean Page (33) natuurlijk van zijn rol als Duke of Hastings in 'Bridgerton', maar voor zijn grote doorbraak was hij ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Zo kwamen zijn fans er recentelijk achter dat hij ooit een rolletje had in 'Harry Potter'.

“Ik mag mijn steentje bijdragen voordat het verhaal van de Bridgerton-familie verdergaat”

Op TikTok gaat er een video rond waarin hij te zien is als puber in Harry Potter en de Relieken van de Dood, deel 1.

Lees ook:

Bridgerton-ster Regé-Jean Page heeft hoofdrol in thriller

Toegegeven, zijn rolletje is niet zo heel groot. Hij is namelijk op de achtergrond te zien in een scène tussen Hermelien en Harry Potter. Toch vinden zijn fans het leuk om Regé-Jean eens in een andere rol te zien. En we kunnen ook meteen concluderen dat de acteur er destijds ook al érg knap uitzag.

Lees ook:

Bridgerton-ster Regé-Jean Page tekent voor nieuwe rol

Voor fans van Bridgerton was het best even slikken toen bekend werd gemaakt dat Regé-Jean niet in het tweede seizoen te zien zal zijn. Dit heeft alles te maken met het feit dat de serie gebaseerd is op boeken en elk boek weer over andere hoofdpersonen gaat.

Lees ook:

Dit is de echte reden waarom Regé-Jean Page Bridgerton verlaat

“Een van de dingen die anders is aan dit genre, is dat het publiek weet dat het verhaal goed afloopt. Ze beginnen met kijken en weten al snel dat het huwelijk en de baby er zullen komen. (…) En ik mag mijn steentje bijdragen voordat het verhaal van de Bridgerton-familie verdergaat”, vertelde Regé-Jean destijds in Variety.

Hoewel Regé-Jean dus niet in het tweede seizoen zit, zijn er toch genoeg mensen die er met veel plezier naar kijken. 

Previous articlePSV laatste vijf wedstrijden zonder verdediger Obispo
Next articleNog strengere maatregelen Shanghai: einde lockdown nog niet in zicht
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments