Home Nett binnen Ancelotti wil trainerscarrière graag afsluiten bij Real Madrid

Ancelotti wil trainerscarrière graag afsluiten bij Real Madrid

Carlo Ancelotti wil zijn lange en rijke trainerscarrière graag afsluiten bij Real Madrid. Onder leiding van de 62-jarige Italiaan, die vorig jaar terugkeerde in Madrid, haalde Real afgelopen week het Spaanse kampioenschap binnen. Woensdag plaatsten de Madrilenen zich voor de finale van de Champions League, waarin Liverpool op 28 mei de tegenstander is.

“Ik denk dat er geen grotere club is dan Real Madrid”, zei Ancelotti voorafgaand aan de derby van zondag tegen stadgenoot Atlético. “Ik heb een lange carrière, het mooiste zou zijn om die hier af te sluiten. Als alles goed gaat, zou ik hier tot m’n 80e willen blijven werken. Ik stop als ik het niet leuk meer vind om trainer te zijn. Ik heb dan genoeg andere dingen te doen. Maar ik wil eerst nog heel wat jaren blijven, titels winnen, genieten van deze club en van deze stad. En daarna ga ik andere dingen doen: een echtgenoot zijn, een opa en ten derde een fan van Real.”

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments