Home Sport PSV feliciteert Ajax met een knipoog naar VAR-momenten

PSV feliciteert Ajax met een knipoog naar VAR-momenten

PSV heeft Ajax gefeliciteerd met de 36e landstitel. Dat deed de Eindhovense club, die achter Ajax als tweede eindigde in de Eredivisie, met enkele plaagstootjes en kwinkslagen in een bericht op Twitter.

PSV zette een filmpje op Twitter waarin te zien is hoe het diverse keren aan een felicitatie aan Ajax begint. “Hey @AFCAjax, var harte”, zo start het bericht eerst, een verwijzing naar de VAR-besluiten die in het voordeel van Ajax uitvielen.

De tekst wordt al snel verwijderd en vervangen door ‘hou het binnen de lijntjes’, waarmee PSV doelt op het beslissende moment in de thuiswedstrijd tegen Ajax, waarin de bal in de aanloop naar de 2-1 van Ajax al dan niet over de zijlijn was gegaan.

Uiteindelijk rolt de tekst “Hey @AFCAjax, gefeliciteerd. Groeten uit Eindhoven” eruit, gevolgd door een knipoog.

Algemeen directeur Toon Gerbrands feliciteerde Ajax via Twitter en liet weten dat de bloemen uit Eindhoven donderdag worden bezorgd in Amsterdam.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments