Home Sport Keeperstrainer Benlahsen blijft Feyenoord trouw

Keeperstrainer Benlahsen blijft Feyenoord trouw

Khalid Benlahsen blijft voorlopig de keeperstrainer van het eerste elftal van Feyenoord. Hij heeft zijn contract met drie jaar verlengd en is daardoor tot medio 2025 aan de club uit Rotterdam verbonden. Benlahsen werkt al sinds 2013 bij Feyenoord.

“Dit is uitstekend voor de keepers die nu bij Feyenoord 1 actief zijn en voor de talentvolle doelmannen die eraan komen,” reageert technisch directeur Frank Arnesen op de website van de Nederlandse finalist van de Conference League. “We zijn erg tevreden over het werk dat Khalid de afgelopen tien jaar bij ons heeft verricht. Hij is een echte vakman. We mogen daarom blij zijn dat hij nog langer bij ons blijft.”

“Wat goed is, is goed”. reageert Benlahsen. “Ik voel me hier erg op mijn plek en ben blij dat ik langer aan Feyenoord verbonden blijf. Er is een hele goede klik met de rest van de technische staf en we zijn samen met mooie ontwikkelingen bezig. Dat biedt veel vertrouwen voor de toekomst en daar kijk ik dan ook naar uit.”

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments