Home Economie Sprinters gebruiken om risico's te beperken? Dat zit zo

Sprinters gebruiken om risico’s te beperken? Dat zit zo

Wekelijks bespreekt Janneke Willemse in haar item 'Beleggen voor Beginners' een thema waar je als beginnende belegger het fijne van wil weten. Deze week gaat ze verder waar ze vorige week is gebleven: beleggen met het hefboomproduct 'Sprinter.'

Sprinters worden vaak als producten met veel risico, snelle winsten en snelle verliezen gezien. Maar wist je dat je Sprinters juist ook kunt inzetten om risico’s te beperken? Dit komt onder andere, doordat dit hefboomproduct een stop loss-niveau heeft. Wat het is en hoe het werkt, legt Willemse in deze beleggingsles uit.

Het RTL Z Beursspel is een mooi platform om met Sprinters te oefenen en er meer feeling bij te krijgen. 

Speel het RTL Z Beursspel en oefen met beleggen

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Lees ook:

Beleggen met een hefboom: zo werkt een Sprinter

Janneke Willemse Jim Tehupuring Durk Veenstra Beleggen Beursspel Effectenbeurs Beursgang

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments