Home Nett binnen Eerste doelpunt Dessers in Nigeriaans elftal

Eerste doelpunt Dessers in Nigeriaans elftal

Cyriel Dessers heeft zijn eerste doelpunt voor de nationale ploeg van Nigeria gemaakt. De spits van Feyenoord tekende in de oefeninterland in het Amerikaanse Dallas tegen Mexico kort na rust voor de gelijkmaker. Via een eigen doelpunt van verdediger William Troost-Ekong, geboren in Haarlem, ging Nigeria alsnog onderuit: 2-1. Bij Mexico vielen Edson Álvarez (Ajax) en Érick Gutiérrez (PSV) tijdens de tweede helft in.

Dessers verloor woensdag met Feyenoord in de Albanese hoofdstad Tirana de finale van de Conference League tegen AS Roma (1-0). De huurling van Racing Genk werd met tien doelpunten wel topscorer van het nieuwe Europese bekertoernooi. Feyenoord hoopt de geboren Belg te kunnen overnemen van Genk, dat 4 miljoen euro voor de 27-jarige spits wil hebben.

Dessers moest na de verloren finale in Tirana meteen door naar de Verenigde Staten, om aan te sluiten bij het Nigeriaanse elftal. De ‘Super Eagles’ van de nieuwe bondscoach José Peseiro spelen donderdag op Amerikaanse bodem ook een oefeninterland tegen Ecuador, één van de tegenstanders van Oranje op het WK eind dit jaar in Qatar.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments