Home Lifestyle Dit zijn de parasoltrends van 2022

Dit zijn de parasoltrends van 2022

Laten we duimen dat het een heerlijke zomer wordt. En dan, dan is een goede bescherming essentieel. We hinten niet op zonnebrandcrème, maar op parasols. De tijd van de saaie versies is geweest. Tegenwoordig zijn ze er in alle kleuren en vormen. Scrol verder voor de trends in parasolland.

Parasols. Met prints, zonder design. In verschillende kleuren, in één kleur. In stokvorm of zwevend. Door de parasoltrends van dit jaar waan je je voor even op een tropisch land en dat vanuit je eigen tuin of balkon. 

Ibiza-stijl

Voorgaande jaren was de Ibiza-trend al helemaal in, oftewel de lichte parasols met franjes. Ook dit seizoen zijn ze er in grote getalen. Vaak klein van stuk, maar groots in het neerzetten van een o zo gezellige vibe.

Retro

Verder zie je dit jaar dat er veel retro kleuren worden gebruikt. Dit zijn kleuren die typisch passen bij je interieur van binnenshuis. Denk aan geel, oranje, groen, roze en bruin. Zie het als de jaren 70-stijl, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Naast veel kleur zie je prints op dit type parasols terugkomen; ronde vormen met allerlei kleuren en bloemetjes.

Lees ook:

Parasol vies? Zo maak je 'm makkelijk schoon

Pastel

Pastelkleuren zijn binnenshuis niet meer weg te denken en ook in de tuin vind je deze trend terug in parasols. Met of zonder franjes en in elke print die je maar wilt. Het staat niet alleen supergezellig, het lijkt ook of de zon elke dag in de tuin schijnt (zelfs op Hollandse druilerige dagen).

Zo houd je je parasol langer mooi

Als je deze zomer een nieuwe parasol aanschaft, dan wil je daar natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier van hebben. Lees hier tips hoe je dat doet.

Fotocredit

Headerfoto: Spiderplay

Elke week nieuwe inspiratie en tips!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Dominique Blonk

Tuin Interieurinrichting

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments