Home Nett binnen Reboot van hitserie Criminal Minds gaat door

Reboot van hitserie Criminal Minds gaat door

Streamer Paramount+ zet het plan toch door voor een doorstart van hitserie 'Criminal Minds'. Dat melden Amerikaanse media. Het project was anderhalf jaar geleden al geopperd, maar mede door de coronacrisis was het idee op de plank beland. Nu gaat de serie toch door. De meeste oude acteurs doen weer mee, meldt 'The Hollywood Reporter'.

Hoofdrolspeler Joe Mantegna deelde dinsdag al een suggestieve foto van de set. De populaire misdaadserie stopte in 2019 na vijftien seizoenen. Criminal Minds, over een eliteteam van de FBI, werd voor het eerst uitgezonden in 2005.

Lees ook:

Producenten aangeklaagd om wangedrag op set Criminal Minds

In de ‘oude’ versie behandelden de profilers elke aflevering een nieuwe zaak. In de reboot zal het team in meerdere afleveringen een groot dossier onder handen nemen. Eerder koos ook de doorstart van de serie CSI voor deze aanpak. Van deze reboot werd recent een tweede seizoen besteld.

ANP/RTL Boulevard

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments