Home Nett binnen Tumor ontdekt bij aanvaller Haller

Tumor ontdekt bij aanvaller Haller

Sébastien Haller heeft een tumor bij zijn testikels. De voormalige spits van Ajax heeft het trainingskamp van Borussia Dortmund onmiddellijk verlaten.

Dortmund meldt niet of het om een kwaadaardige tumor gaat en dat hij aan teelbalkanker lijdt. De club wil dat de privacy van de spits wordt gerespecteerd en roept de media op om geen verdere vragen te stellen. “De hele BVB-familie wenst Sebastien zo spoedig mogelijk een volledig herstel. We hopen dat we hem snel weer mogen knuffelen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij de best mogelijke behandeling krijgt”, zegt technisch Sebastian Kehl op de website van zijn club.

Haller voelde zich maandag niet lekker na een training in Zwitserland. Borussia Dortmund meldde aanvankelijk dat de aanvaller ziek was. Onderzoek in een ziekenhuis wees uit dat hij een tumor bij een zaadbal heeft.

Ajax verkocht Haller deze zomer voor 31 miljoen euro aan Borussia Dortmund.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments