Home Sport Medvedev maakt rentree met zege in tennistoernooi Mexico

Medvedev maakt rentree met zege in tennistoernooi Mexico

Daniil Medvedev heeft na zes weken afwezigheid een succesvolle rentree gemaakt op het tennistoernooi van Los Cabos in Mexico. De nummer 1 van de wereldranglijst versloeg in de tweede ronde de Australiër Rinky Hijikata: 6-4 6-3.

Medvedev kwam voor het laatst in actie op het grastoernooi van Mallorca in juni, waar hij werd uitgeschakeld in de kwartfinales. De 26-jarige Rus mocht daarna niet meedoen aan Wimbledon, dat vanwege de Russische inval in Oekraïne spelers uit Rusland en Belarus uitsloot van deelname.

In Los Cabos won Medvedev zijn 250e partij. “Iemand vertelde me dat enkele dagen geleden, anders had ik het niet geweten”, zei hij. “Het is leuk, zo’n mijlpaal. Ik wil meer overwinningen, maar het is mooi om er 250 te hebben.”

In de kwartfinales neemt de als eerste geplaatste Medvedev het op tegen Ricardas Berankis uit Litouwen.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments