Home Sport Bournemouth neemt doelman Neto over van FC Barcelona

Bournemouth neemt doelman Neto over van FC Barcelona

De Engelse voetbalclub Bournemouth heeft doelman Neto overgenomen van FC Barcelona. De 33-jarige Braziliaan, die in Catalonië drie jaar reservekeeper achter Marc-André ter Stegen was, tekende een contract voor een jaar bij Bournemouth. Neto stond eerder onder de lat bij Fiorentina, Juventus en Valencia.

De eenmalig Braziliaans international speelde 21 officiële wedstrijden voor Barcelona. Neto moet bij Bournemouth de concurrentiestrijd aangaan met de Ierse doelman Mark Travers.

De Engelse club promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League en vierde de terugkeer op het hoogste niveau zaterdag met een zege op Aston Villa (2-0). Bournemouth staat ook op het punt om zich te versterken met Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger komt voor naar verluidt 15 miljoen euro over van Feyenoord.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments