Home Sport Chelsea verspeelt diep in blessuretijd zege op Spurs

Chelsea verspeelt diep in blessuretijd zege op Spurs

Chelsea heeft diep in blessuretijd een thuiszege op Tottenham Hotspur verspeeld. Harry Kane bezorgde de bezoekers in de 96e minuut alsnog een punt (2-2).

Chelsea kwam in de 19e minuut op voorsprong dankzij twee aanwinsten. Kalidou Koulibaly, overgekomen van Napoli, opende de score. Hij werd goed aangespeeld door Marc Cucurella, die het afgelopen seizoen nog voor Brighton & Hove Albion speelde. Pierre-Emile Højbjerg maakte gelijk voor de Spurs.

Reece James zette Chelsea opnieuw op voorsprong, op aangeven van de van Manchester City overgekomen Raheem Sterling. Die treffer leek lang voldoende voor de zege, totdat Kane doel trof. Hakim Ziyech zat de hele wedstrijd op de bank bij Chelsea.

Manchester City en Arsenal zijn na twee speelronden de enige clubs zonder puntenverlies in de Premier League.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments