Home Sport LeBron James gaat voor 2 jaar bijtekenen bij LA Lakers in NBA

LeBron James gaat voor 2 jaar bijtekenen bij LA Lakers in NBA

De Amerikaanse basketballer LeBron James gaat zijn contract bij Los Angeles Lakers met twee jaar verlengen. De 37-jarige James, die nu nog een jaar onder contract staat in LA, heeft volgens ESPN overeenstemming bereikt over verlenging van zijn verbintenis tot en met het seizoen 2024-2025. De Lakers hebben dat nog niet bevestigd. De Amerikaan zou in die twee jaar 97,1 miljoen dollar (omgerekend 95 miljoen euro) aan salaris tegemoet kunnen zien.

De totale inkomsten van James in de NBA stijgen in dat geval naar 532 miljoen dollar en hij wordt dan de best verdienende basketballer ooit. James speelt sinds 2018 bij de Lakers, nadat hij NBA-kampioen was geworden met Miami Heat (2012 en 2013) en Cleveland Cavaliers (2016). In 2020 pakte hij ook met de club uit LA de titel.

De superster zei begin dit jaar dat hij graag nog eens in de NBA wil spelen met zijn zoon Bronny. De nu 17-jarige Bronny kan in 2024 bij de jaarlijkse draft worden opgepikt door een team uit de NBA. Dan gaat het laatste jaar van het nieuwe contract van vader LeBron bij de Lakers in.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments