Home Buitenland Ook Hillary Clinton steunt Finse premier met eigen dansfoto: 'Blijf dansen Sanna...

Ook Hillary Clinton steunt Finse premier met eigen dansfoto: ‘Blijf dansen Sanna Marin’

De voormalige Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton heeft op Twitter haar steun uitgesproken voor de Finse premier Sanna Marin na de ophef die ontstond over een filmpje waarop ze dansend en feestend te zien was.

Clinton plaatste een foto van zichzelf waarop ze al lachend aan het dansen is in een club. De foto werd in 2012 genomen in Colombia. “Hier ben ik in Cartagena toen ik daar was voor een bezoek als minister van Buitenlandse Zaken. Blijf dansen @marinsanna”, schrijft Clinton bij de foto.

Clinton was tussen 2009 en 2013 minister van Buitenlandse Zaken voor de Verenigde Staten, onder de toenmalige president Barack Obama.

Marin reageerde met een tweet waarin ze de voormalige first lady van de Verenigde Staten bedankte, gevolgd door een hart-emoji.

Uitgelekt feestfilmpje

De Finse premier kwam in eigen land onder vuur te liggen nadat een feestfilmpje uitlekte waarin ze te zien was. In het filmpje danst en zingt de 36-jarige Marin in een privéwoning, samen met bevriende en beroemde Finnen. Wie de beelden openbaar heeft gemaakt, is onduidelijk.

Lees ook:

Feestende Finse premier ongepast? 'Ophef vreselijk overdreven'

Critici noemden haar feestgedrag ongepast voor een regeringsleider en er gingen geruchten rond dat ze drugs had gebruikt. Een drugstest die Marin liet afnemen was negatief.

Bekijk ook: Dansende vrouwen steken Finse premier hart onder de riem

Previous article5 plekken en voorwerpen in huis die je vaak vergeet schoon te maken
Next articleDuitse tennisster Petkovic kondigt afscheid aan
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments