Home Sport Zweed Hansson voorkomt eerste nederlaag Heracles

Zweed Hansson voorkomt eerste nederlaag Heracles

Heracles Almelo heeft voor het eerst dit seizoen punten verspeeld in de eerste divisie. Het elftal van coach John Lammers knokte zich in de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht terug van een achterstand van twee doelpunten: 2-2. De Zweedse aanvaller Emil Hansson maakte beide doelpunten voor de Almeloërs.

Heracles, vorig seizoen nog actief in de Eredivisie, had tot deze speelronde alle drie de wedstrijden gewonnen en kreeg daarin bovendien geen doelpunt tegen. PEC Zwolle en FC Eindhoven zijn na vier duels de enige clubs zonder puntverlies.

De Belg Jarne Steuckers opende in de 20e minuut de score voor MVV. Nicky Souren verdubbelde halverwege de tweede helft de voorsprong voor zijn elftal door een afvallende bal beheerst laag in de hoek te plaatsen. Hansson zorgde in de 73e minuut voor de aansluitingstreffer en in de blessuretijd krulde hij de bal in de verre hoek (2-2).

Willem II, net als Heracles vorig seizoen nog actief in de Eredivisie, moest zich bij Jong FC Utrecht tevreden stellen met een gelijkspel: 0-0. Willem II heeft na vier duels pas 5 punten.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments