Home Sport RB Leipzig moet middenvelder Olmo vier tot zes weken missen

RB Leipzig moet middenvelder Olmo vier tot zes weken missen

RB Leipzig-coach Domenico Tedesco kan vier tot zes weken geen beroep doen op Dani Olmo. De 24-jarige Spaanse middenvelder liep bij de nederlaag in de competitie tegen Eintracht Frankfurt (4-0) een gedeeltelijke scheur van de binnenste linkerknieband op, maakte de Bundesligaclub bekend.

Olmo moest in Frankfurt al na 11 minuten naar de kant, nadat hij in een duel met Djibril Sow geblesseerd was geraakt. Na een korte behandeling probeerde hij het nog, maar hij werd kort daarop toch gewisseld.

RB Leipzig begint dinsdag aan de groepsfase van de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Sjachtar Donetsk uit Oekraïne.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments