Home Nett binnen Edson da Graça betreurt swingers-uitpraak: 'Had ik onderschat'

Edson da Graça betreurt swingers-uitpraak: ‘Had ik onderschat’

Edson da Graça (41) heeft spijt dat hij in zich in 'Ranking the Stars' uitgelaten heeft over het feit dat hij niet onbekend is met swingerparty’s. Dat vertelt het nieuwe RTL-gezicht in '&C'.

“Ik snap ook dat andere mensen misschien anders in de wedstrijd staan. Daarin moet ik wel rekening houden met de mensen om me heen”

De presentator geeft in een uitgebreid interview met het blad toe dat hij onderschat heeft hoe de media heeft gereageerd op het nieuws. “Jaren geleden ben ik een paar keer naar seksfeesten geweest waar witte vrouwen mee naartoe werden genomen door hun witte mannen en die hen dan lieten ‘doen’ door donkere gasten. Tja, dat vond ik spannend. Al die vrouwen die op je zitten te geilen, wanneer maak je dat nou mee? Bij Ranking the Stars vissen ze altijd naar grappige anekdotes, dus ik vertelde daarover”, aldus Edson.

Bekijk ook:

Edson da Graça doet auditie bij André van Duin voor HHBK

Dat zijn uitspraak overal breed zou worden uitgemeten, daar had hij niet op gerekend. “Ik kan het allemaal wel normaal vinden en denken: joh, doe niet zo krampachtig. Het is seks. Het is normaal”, legt hij uit. “Maar ik snap ook dat andere mensen misschien anders in de wedstrijd staan. Daarin moet ik wel rekening houden met de mensen om me heen.”

Ook met zijn familie houdt Edson, die volgens zichzelf ‘heel veel vertelt’, inmiddels meer rekening. “Ik heb ook schoonouders die zoiets moeten lezen”, aldus de komiek.

Lees ook:

Edson da Graça aan de slag voor RTL

Het hele interview met Edson lees je in &C.

RTL Boulevard

Edson da Graça

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments