Home Economie Oppositie slijpt de messen, volg hier het debat over de ingrijpende kabinetsplannen

Oppositie slijpt de messen, volg hier het debat over de ingrijpende kabinetsplannen

De Tweede Kamer debatteert vandaag en morgen over de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Het zal veel gaan over de koopkracht van de Nederlandse huishoudens en de plannen voor het energieplafond. De oppositie vindt dat het allemaal veel te lang heeft geduurd. Volg het hier vanaf 10.15 uur live.

Live

Lees ook:

Kabinet: verlagen energierekening moet gemiddeld gezin 2280 euro besparen

RTL Nieuws

Mark Rutte Jesse Klaver Attje Kuiken Geert Wilders Lilian Marijnissen Thierry Baudet Caroline van der Plas Joost Eerdmans Esther Ouwehand Silvana Simons Wybren van Haga Pieter Heerma Sophie Hermans Gert-Jan Segers Miljoenennota Energierekening Algemene beschouwingen Koopkracht Nederland …

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments