Home Lifestyle Zo zorg je met behulp van een ui (ja echt!) voor streeploze,...

Zo zorg je met behulp van een ui (ja echt!) voor streeploze, schone ramen

Maar weinig mensen vinden ramen lappen echt een leuke klus. Ben je eindelijk klaar en dan zie je alsnog dat er allemaal strepen op de ramen zitten. Wij hebben de oplossing voor streeploze ramen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Elke week de nieuwste inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Mensen hebben altijd tussen hun oren zitten dat een sopje het redmiddel is om alles schoon te maken. Er wordt dan ook vaak aangeraden om afwasmiddel te gebruiken in je sopje, maar eigenlijk kun je het beste op de volgende manier de ramen lappen.

Ramen lappen met een ui

Vul een emmer met warm water en snijd een ui in 4 stukjes. De ui mag in het water erbij. Voor je gevoel kun je er een drupje afwasmiddel in gooien maar dat is geheel optioneel. Nu hoef je alleen nog maar de ramen in te “soppen” en af te nemen met de trekker. Voilà! Brandschone ramen zónder strepen! 

Fotocredits:

Eigen Huis & Tuin / Sonja Velda

Dit is een artikel van

Maxime Meijer

Schoonmaken

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments