Home Nett binnen Giel de Winter doet boekje open over vriendin: 'Zij kent de echte...

Giel de Winter doet boekje open over vriendin: ‘Zij kent de echte Giel’

'StukTV'-presentator Giel de Winter (32) laat zijn grote liefde bewust uit de spotlights, maar in 'Grazia' doet hij toch een bescheiden boekje open over zijn relatie. Zo vertelt hij onder andere over haar grootste irritatie.

“We hoeven niet altijd elkaars wereld te begrijpen, maar vinden wel altijd een oplossing”

Giel en zijn vriendin zijn al lange tijd samen. Hoelang is niet bekend, omdat de presentator bewust alle details rondom zijn liefdesleven privé houdt. Zo deelt hij ook de naam van zijn grote liefde niet. In Grazia vertelt hij dat hij zijn vriendin vóór StukTV heeft leren kennen. Aangezien het YouTube-platform al sinds 2013 bestaat, is dat dus al behoorlijk lang geleden. De anonieme dame kent Giel dan ook door en door: “Zij kent mij zoals ik ben, ook voordat ik met Stuk begon. Zij kent de echte Giel. En ik weet ook dat zij ongeacht wie ik ben en wat ik doe, om mij geeft. We hebben begrip voor elkaar.”

Ondanks dat ze zelf dus niet bekend is met de showbizz-wereld lijkt hun relatie toch prima te werken. “We hoeven niet altijd elkaars wereld te begrijpen, maar vinden wel altijd een oplossing.” Giel vertelt dat hij goed kan lachen met zijn vriendin en ze aan één blik genoeg hebben ‘om te weten hoe het zit’. 

Lees ook:

Giel de Winter vond tv maar niks: 'Kon de getver krijgen'

Dat ze goed op elkaar zijn afgestemd is duidelijk, toch hebben de twee zo nu en dan ook ruzie. “Zo wordt mijn vriendin weleens gek van al mijn schoenen.” De presentator zou inmiddels namelijk ‘een stuk of dertig paar’ hebben. Zijn vriendin is echter niet zo’n fan van deze hobby, omdat ze vaak zijn ‘rotzooi’ moet opruimen. “Maar er hoeft er maar één in de lach te schieten en dan is het goed.”

De twee tortelduifjes hebben hun liefde bezegeld met een kleintje. Op 31 mei 2020 werden Giel en zijn vriendin de trotse ouders van hun zoontje Fedde. Het vaderschap bevalt de presentator enorm: “Het leven draait niet meer alleen om mij”, vertelt hij aan het blad. 

Lees ook:

Giel de Winter voor het eerst vader geworden

De heren van StukTV waren dit jaar genomineerd voor de Gouden Televizier-ring – die ze helaas niet wonnen – voor hun programma Het Jachtseizoen. Even leek het leek erop dat Giel alleen in de zaal zou plaatsnemen:

Previous articleKachelruit vol met roet? Zo maak je ‘m gemakkelijk schoon!
Next articleDuurtest Fiat 500E 3+1: hoe handig is het extra deurtje?
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments