Home Lifestyle Djamila Celina bemachtigde een iconisch kledingstuk: 'Droom die uitkwam'

Djamila Celina bemachtigde een iconisch kledingstuk: ‘Droom die uitkwam’

Wat doe je als je zoveel money hebt dat je alles kunt kopen wat je hartje begeert? Valerio Zeno ging voor EuroJackpot’s 'Dit heeft Niemand' op bezoek bij miljonairs die écht iets unieks hebben. Een van hen is influencer en dj Djamila Celina. “Na de nodige aanpassingen zat hij als gegoten.”

In het online programma ‘Dit heeft Niemand’ bezoekt Valerio Zeno miljonairs die in het bezit zijn van iets dat níemand anders heeft. Eén van hen is Djamila Celina, die een wel heel bijzonder kledingstuk wist te bemachtigen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Beyoncé droeg het tijdens haar bruiloft…

Crazy in love

Djamila Celina is een bezige bij. Ze timmert hard aan de weg als zangeres, model en influencer en is binnenkort te zien in Videoland-serie ‘The real housewives of Amsterdam’. Daarnaast reist ze als dj de hele wereld over en bracht ze onlangs haar nieuwe track Rich Girl uit. Tussen de bedrijven door trouwde ze een paar jaar geleden met haar grote liefde Johannes, op het romantische Mallorca. In de bruidsjurk van – je gelooft het nooit – Beyoncé! “Het was fantastisch, helemaal sexy en Crazy in Love.”

Djamila in haar bruidsjurk

Als gegoten

Hoe ze dat voor elkaar kreeg? “Ik was bruidsjurken aan het passen in een exclusieve bruidswinkel, tot ze mij ineens vroegen of ik misschien interesse had in de trouwjurk van Beyoncé. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ze lieten de jurk overkomen vanuit Amerika en toen ik ‘m voor het eerst aantrok was hij veel te groot, maar na de nodige aanpassingen zat hij als gegoten.”

Pronkstuk

Zelf is Djamila groot fan van Beyonce. Het trouwen in de jurk was voor haar dan ook een droom die uitkwam. “Zij is echt een icon. Ik denk dat iedereen stiekem fan is van die vrouw”, zegt Djamila, die de jurk na haar bruiloft een mooi plekje in huis gaf. “Hij hangt op een hele chique mannequin en mijn kast is eromheen gebouwd. Het is echt het pronkstuk van mijn kledingkamer.”

Lees ook:

Jasper Lijfering ruilde één van zijn vintage horloges tegen een wel heel speciaal voetbal-item

Wat wil jij dat niemand anders heeft? 

Stel je hebt zoooveel money, wat wil jij dan hebben dat niemand anders heeft? Dé gitaar van je favoriete band bijvoorbeeld, of hét jasje van de acteur waar je zo’n fan van bent?  Laat het Eurojackpot weten via deze link en maak kans op een exclusieve miljonairs experience in Parijs of Saint Tropez! 

Eurojackpot.nl 18+ speel bewust

Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Dit artikel kwam tot stand in opdracht van Eurojackpot en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van RTL Nieuws.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments