Home Nett binnen Waarom ontbreekt Hugo Kennis in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven?

Waarom ontbreekt Hugo Kennis in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven?

In plaats van Hugo Kennis (36) die staat te kokkerellen in 'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven', nemen Sandra Ysbrandy (53) en Samuel Levie het al een tijdje van hem over. Waarom dat is vertelt de presentatrice van het tv-programma, Froukje de Both (50), nu via Instagram.

“Hij is even bezig met een ander leuk project”

Hugo is al ruim een maand niet te zien in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Via Instagram Stories verklaart Froukje de langdurige afwezigheid van de tv-kok en schrijft bij een dolle foto van hen samen dat kijkers de vaste chef van het programma zeker nog tot begin december moeten missen. ‘Hij is even bezig met een ander leuk project’, verklaart ze.

Lees ook:

Podcast Hugo Kennis en Thomas Cammaert krijgt tweede seizoen

Hugo is momenteel te zien in de speciale Halloween-editie van De Verraders bij Videoland. De Verraders is vanaf 27 oktober dagelijks bij Videoland te zien. Maandag 31 oktober sluit Videoland de Halloween-reeks af met een extra spannende dubbele aflevering. 

Bekijk ook:

De Verraders volgens Dave niet altijd even gezellig: 'Kutsfeer'

Previous articleKickbokser Verhoeven verslaat Gerges op eigen gala Hit It
Next articleQatar betaalt tickets Oranjefans in ruil voor lofuitingen op social media
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments