Home Sport Dubbelspecialist Rojer na verlies uitgeschakeld op ATP Finals

Dubbelspecialist Rojer na verlies uitgeschakeld op ATP Finals

Tennisser Jean-Julien Rojer is er met zijn dubbelpartner Marcelo Arévalo uit El Salvador niet in geslaagd de halve finales te bereiken op de ATP Finals. Het duo verloor via een beslissende matchtiebreak van de Amerikaan Rajeev Ram en de Brit Joe Salisbury: 3-6 7-6 (4) 10-5.

Rojer, die in 2015 de ATP Finals al eens won, en Arévalo mochten geen set verliezen om de halve finales nog te kunnen bereiken. Ze eindigen door het verlies op de derde plek in de poule. De Amerikaan en de Brit gaan wel naar de laatste vier op het eindejaarstoernooi.

De Nederlander en Salvadoraan verloren hun eerste groepswedstrijd van de debutanten Harri Heliövaara uit Finland en de Brit Lloyd Glasspool. Dinsdag had het duo drie sets nodig om de Spanjaard Marcel Granollers en de Argentijn Horacio Zeballos te verslaan.

Naast Rojer is met Wesley Koolhof nog een Nederlander actief in het dubbelspel op de ATP Finals. Samen met zijn Britse partner Neal Skupski staat hij tweede in zijn poule. Ze spelen vrijdag hun laatste groepswedstrijd. Koolhof won het eindejaarstoernooi twee jaar geleden.

ANP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments